Kapel van Ontluiking

30 oktober 2022 om 14.30 uur
Bezoek aan een inspirerend architecturaal pareltje in Groot-Bijgaarden“Er zijn zo van die inspirerende religieuze pareltjes die een buitenstaander niet zomaar te zien krijgt. De Kapel van de Ontluiking in Groot-Bijgaarden is zo’n plek, mee vormgegeven door architect Tom Callebaut (Yot).
Op zondagmiddag 30 oktober om 14u30 begeleidt Wim De Cock van het Vlaams Lasalliaans Perspectief ons bij de kennismaking en beleving van de “lege” ruimte die bijbelse grondervaringen tot hun recht laat komen”
Het bezoek start met een toelichting, daarna wandeling naar nabijgelegen ruïne om te verduidelijken vanwaar de idee van de kapel van de ontluiking komt. Gevolgd door het bezoek en de ‘beleving’ van de plek op zich. Wim De Cock zal ons die dag op sleeptouw nemen.

Wanneer? Zondag 30 oktober 2022 om 14.30 uur
Waar? Kapel van de ontluiking – Hendrik Placestraat 47 – 1702 Groot-Bijgaarden (vlakbij treinstation Dilbeek). We kunnen ook carpoolen
Maximum aantal deelnemers: om een vorm van die ‘ruimtebeleving’ mogelijk te maken: 30 personen
Deelnameprijs: 5 euro (kansentarief 2 euro)
Overschrijven op rek. BE59 0350 8672 6226 van Dominicus Gent
Inschrijven:
Via email: marjandecocker@telenet.be. Na betaling ontvang je informatie i.v.m. treinuren, eventueel samenrijden en parkingcode

Meer info over ons vormingsaanbod en activiteiten via DEZE LINK

Dominicus Gent

Dominicus Gent

Bekijk alle berichten

Voeg commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Abonneer u op de nieuwsbrief van Bijlichten

Schrijf nu in

* indicates required